Kobe

Het doel van deze blog was om tijdens mijn zwangerschap mijn bevindingen neer te pennen. Nu ik dit typ zit ik echter al in de volgende fase. Oeps.

Maar ik ben (exact) 40 weken zwanger geweest, en tenslotte is dat allemaal nog niet zolang geleden, dus ik kan gerust terug keren in de tijd en alles neerschrijven wat mij is bijgebleven.

Op naar de volgende stap: de voorstelling.

Kobe – 11u27 – 51 cm – 3570 gr

Deze lady heeft op 21 juni 2016 haar eerste baby gekregen, en hij werd gezegend met de naam Kobe. Als geboortegeschenk kreeg hij 2 liefhebbende ouders, een poes als gezelschapsdier en een warme familie waar hij voor de rest van zijn leven terecht kan.

Kobe maakt meteen indruk op alles en iedereen. Zo is hij niet alleen geboren op de dag dat de zomer begint (het was er niet aan te merken …) maar ook perfect op zijn uitgerekende datum. Deze trotse mama is dus één van de 4% vrouwen waarbij dit voorvalt. Lucky me.

Naast zijn naam kunnen zijn goede looks ook op het nodige enthousiasme rekenen bij de rest van de wereld. Mijn oma heeft minstens 5 keer gezegd dat hij er niet uit ziet “als een vers boorlingske”. Hij heeft reeds een aardig kopje haar, maar dit is bijna geen verrassing aangezien mama en papa zelf kunnen rekenen op een goed gevuld hoofdje.

En hij is gezond. Dit maakt mijn hart nog het meest gelukkig.

Mama en papa zijn tevreden. We hebben enorm goed werk verricht. De liefde tussen ons heeft zich vertaald naar een mooi, schattig ba(a)sje (Basje was zijn alias tijdens de zwangerschap). We kijken er naar uit om hem elke dag beter te leren kennen.

Binnenkort deel ik ook mijn verhaal van de bevalling en van onze eerste dagen samen.

Gerelateerde posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *